Nieuws & Blog

๐‘๐€๐• ๐‡๐จ๐ฅ๐ฅ๐š๐ง๐๐ฌ ๐Œ๐ข๐๐๐ž๐ง ๐ง๐ฎ ๐ฅ๐ข๐ฏ๐ž ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ˆ๐ง๐๐ฅ๐š๐ง๐ง๐ข๐ง๐ 

Na een soepele implementatie is RAV Hollands Midden live met InPlanning. Met efficiรซntie en flexibiliteit als gemeenschappelijke kernwaarden, was 6 maanden geleden de samenwerking tussen Intus en RAVHM een logische stap. RAVHM streeft naar continue verbetering van hun operationele processen om de kwaliteit van de zorg te waarborgen, terwijl wij bij Intus met InPlanning voortdurend innoveren om organisaties als RAVHM te ondersteunen in hun missie.

Vanaf nu wordt voor de medewerkers van RAV Hollands Midden met InPlanning het basisrooster, de flexplanning en de vakantieplanning geoptimaliseerd. 

Zowel het project als de implementatie zijn soepel verlopen binnen de beoogde doorlooptijd. Geen weerstand of problemen, alleen maar enthousiaste medewerkers. 

RAVHM kijkt positief terug op de start van deze samenwerking en de impact die InPlanning heeft op de dagelijkse operatie van RAV Hollands Midden.

Bjorn Kamphuis, Projectleider bij RAVHM: โ€œMet InPlanning verwachten we aanzienlijke verbeteringen in onze roosterprocessen te realiseren, wat resulteert in een betere afstemming van de personeelsbezetting op de verschillende posten. Daarnaast kunnen onze medewerkers via een handige app hun roosters bekijken, wat hen de flexibiliteit biedt om vanuit huis hun werktijden in te zien en hun roosterwensen door te geven.โ€

Dankzij deze professionalisering is RAV Hollands Midden klaar voor de toekomst, aangezien de nieuwe Ambulance CAO al geรฏntegreerd is in InPlanning!

RAV en InPlanning