Intus | Nieuws & blog

Bergweide gaat efficiënter plannen met InPlanning

Geschreven door Admin | 30-jul-2024 6:07:16

Bergweide kiest voor Intus! Zorgaanbieder Bergweide heeft behoefte aan professionalisering en wil daarbij haar medewerkers meer eigenaar maken van en zeggenschap geven over zijn/haar rooster. 

Samen met 300 medewerkers zorgt deze VVT-organisatie ervoor dat ouderen met een zorgvraag ‘gewoon’ kunnen blijven wonen. Bergweide heeft een grote aantrekkingskracht op potentiële bewoners en/of cliënten vanuit de regio, met name uit Parkstad. Een heldere planning is hiervoor noodzakelijk. Om dit te realiseren, gaat Bergweide plannen met InPlanning.

Voorheen werd er veel nog op papier gepland, maar met het oog op de toekomst, is er veel behoefte aan professionalisering. Voor de 300 medewerkers van deze zorgorganisatie wordt straks het basisrooster en de flexpool gemaakt met InPlanning. Hiervoor maken zij gebruik van de koppeling met Beaufort.

Van Davy Osten, manager bedrijfsvoering, is enthousiast over deze samenwerking:
“We hebben twee intensieve dagen achter de rug. De technische scan en functionele scan zijn naar mijn idee goed verlopen. Wij gaan nu aan de slag met het huiswerk.”

We hebben de kick-off van deze mooie samenwerking uiteraard gevierd met een heerlijke taart, en wensen Bergweide en al haar medewerkers heel veel roosterplezier!